Yritysvälityskeskus MV oy
Palvelualan yrityskauppaa ja yritysvälitystä ammattitaidolla

Miksi yrityksen myyminen ja yrityksen ostaminen on ammattilaisen asia?

Käyttämällä yritysmyynnissä ammattitaitoista yritysvälittäjää saat yrityksestäsi parhaan mahdollisen hinnan ja varmistat yrityskaupan teknisen onnistumisen.

Yritystä ostettaessa tai myytäessä tulee eteen lukuisia eri asioita ja kysymyksiä, joihin ei välttämättä löydy helppoa tai yleispätevää vastausta. Ammattimaiselta yritysvälittäjältä saat yleensä parhaat vastaukset esimerkiksi yrityksesi arvon määrittämiseen ja moniin muihinkin kaupantekoon liittyviin kysymyksiin.

Luottamuksellisuus yritysvälitystoiminnassa on meille itsestäänselvä asia: toimimme aina täysin luottamuksellisesti.


Yrityksen myyminen

Yrityksen myyminen

Yrityskaupassa on tärkeätä osata erottaa kaupan eri muodot ja kohteet toisistaan. Ollaanko myymässä kokonaista yhtiötä, osaa sen osakekannasta vai onko kyseessä ehkä liiketoiminnan kauppa? Neuvomme onkin, että annat Yritysvälityskeskuksen huoleksi yrityksesi myynnin alusta loppuun saakka. Myyntiprosessin aikana saattaa eteen tulla monia asioita, joiden ratkaisemisessa on yritysvälittäjän kokemuksesta apua. Elämän suurissa käänteissä kannattaa siksi turvautua yritysvälittäjän ammattitaitoon.

Jos haluat yhdistää omat ja asiantuntijan voimat, voit käyttää esimerkiksi Yritysvälityskeskuksen arviointi- ja asiakirjapalvelua. Yhdestä paikasta - Yritysvälityskeskuksesta - saat halutessasi kaikki yrityskauppaan liittyvät yritysvälityspalvelut.


Yrityksen myyminen

Yrityksen ostaminen

Jos olet ostamassa yritystä, niin kannattaa muistaa, että kaikki yritykset eivät välttämättä tule aktiiviseen myyntiin. Meillä on myös ns. hiljaisessa myynnissä olevia myytäviä yrityksiä. Liiketoimintaansa laajentamassa olevat yritykset hakevat näin avullamme niille sopivia kohdeyrityksiä ostettavaksi. Ostotoimeksiannot ovat yleensä määrättyyn yritykseen tai yritysryhmään kohdistettuja toimeksiantoja ja niitä emme julkaise edes nimettöminä.

Mikäli mietit toisen yrityksen ostamista, ota yhteyttä niin räätälöimme tarpeisiisi sopivan etenemistavan.

Luottamukselliset yhteydenotot puhelimitse: Mika Volanen / 040 546 2718


Meillä toimii myös oma "yrityspörssi", jossa on lukuisia yrittäjäurasta tai yritystoiminnasta kiinnostuneita henkilöitä tai yrittäjiä jotka haluavat laajentaa yritystoimintaansa.

Kun Sinulla on myytävä yritys tai olet ostamassa yritystä, pyydä tarjouksemme yrityskauppasi hoitamisesta - hoidamme yrityskaupan kaikki järjestelyt kokonaistoimeksiantona. Kirjallinen yrityskauppatoimeksianto kattaa kaikki yrityskaupan vaiheet ja yksittäiset työt.